KIDS

Rose Marie (6)

Mijn naam is Rose, ik ben zes jaar oud en zit in groep 3 van de Oranje Nassauschool in Rijnsburg. Toen ik hoorde dat we op een schip van Mercy Ships gingen wonen was ik superblij! We stonden te springen op papa en mama’s bed. Ik heb er in zin om aan boord van de Global Mercy naar school te gaan en ik oefen al wat Engelse woordjes. Maar het is ook spannend, want ik moet mijn vriendinnetjes en nichtjes gaan missen.

Juliëtte (4)

Mijn naam is Juliëtte en ik ben vier jaar. Ik ga sinds een paar weken naar school. Ik zit in de nul-groep.
Straks, in december ga ik écht naar school aan boord. Ik kan al tellen tot 10 en ken al best wat woordjes in het Engels.

Ik houd van zwemmen in het zwembad, ik speel graag met de buurkinderen uit mijn straat en met de poppen. Ik kan al heel goed binnen de lijntjes kleuren.
Ik vind het leuk en spannend om naar het schip te gaan. Ga jij mee op reis?

Krijn-Christian (1)

Volgens mijn ouders ben ik een lief, meegaand mannetje. Ik moet wel, met twee van die grote zussen. Onlangs ben ik mijn eerste stapjes gaan zetten, maar op m’n billen ga ik wel minstens zo snel!

“We voelen ons bevoorrecht onze kinderen op de Academy naar school te laten gaan. Hoe bijzonder is het om in contact te komen met kinderen van over de de hele wereld.”

Justin & Marianne

Hoera, aan boord naar school!

Nog even en wij gaan niet meer naar school in Nederland, maar aan boord van het schip! Superspannend! Hier krijgen wij geen les in het Nederlands, maar in het Engels. Daarom zijn we al hard aan het oefenen met Engelse woordjes. De Academy is voor kinderen van de kleuterschool tot en met de middelbare school. We hebben er echt zin in!

(Rose, 6 jaar)

Wil je weten hoe ons leven aan boord is? Laat je e-mailadres achter en vaar met ons mee!

Nog eventjes en wij vertrekken voor een introductieprogramma van 6 weken naar Texas.
Dit heet een onboarding! Spannend! Het duurt nog maar:

2021-12-27T15:48:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

we aan boord gaan wonen!

Wat kun jij doen?

Kom in actie


Wil je ook het werk dat wij aan boord doen mogelijk maken? Bedenk dan een leuke actie om geld in te zamelen zodat we nog meer patienten aan boord kunnen helpen. Denk aan het inzamelen van lege flessen, een voetbaltoernooi.

Bid mee!

Kom in actifkldj

Help mee door te bidden voor de bemanning aan boord van de beide schepen. En bid voor de gezondheid voor alle patiënten.

Spreekbeurt of werkstuk

Vertel je juf of meester en je klasgenoten over het werk van Mercy Ships en de operaties die aan boord gebeuren. Je mag ons altijd mailen met al jouw vragen, zodat je een goed verhaal kunt vertellen over wat deze organisatie doet.
Mercy Ships heeft een speciaal boekje gemaakt waarin je alle informatie kunt vinden, zodat je die kunt gebruiken voor jouw spreekbeurt of werkstuk! Vraag het boekje aan door een mailtje te sturen naar info@mercyships.nl.

Hope Floats

Familie van der Spijk woont en werkt twee jaar op ziekenhuisschip Global Mercy
van Mercy Ships.

%d bloggers liken dit: