TFC

THUIS FRONT TEAM

Maak kennis met onze thuisfrontcommissie (TFC)! Zonder hen waren we nergens. Deze mensen onderhouden het contact tussen ons als gezin en onze achterban en sponsoren. Daarnaast geeft de commissie praktische, morele en geestelijke steun. Ook het werven van fondsen is onderdeel van de activiteiten van de TFC. Ze stellen zich zelf even aan je voor.

Justin en Marianne

Hanneke Visscher

Voorzitter

Als vriendin van Justin en Marianne wil ik mij natuurlijk heel graag inzetten in de ThuisFrontCommissie. Als voorzitter probeer ik enige structuur te bieden aan de hele organisatie rondom het aan boord gaan en natuurlijk gedurende de hele periode aan boord. Het is fijn om Marianne en Justin hierin te ondersteunen en met hen mee te denken. 
Ik ben getrouwd met Hans en wij hebben 3 kinderen: Marit, Eva en Ruben. Wij wonen in het mooie Middelburg in Zeeland. Ik ben werkzaam als leidinggevende bij een grote thuiszorgorganisatie. 
We gaan het hele gezin van der Spijk natuurlijk enorm missen, maar we zijn heel erg trots dat zij dit mooie avontuur met hun gezin aangaan om Gods liefde uit te delen. Ik vind het dan ook een eer om hier nauw bij betrokken te zijn. 

Krijn van der Spijk

Financieel adviseur

Ik ben Krijn van der Spijk, samen met Carin de trotse (groot)ouders van Justin, Marianne, Rose Marie, Juliëtte en Krijn-Christian. Het was dan ook best even slikken toen Justin en Marianne vorig jaar hun plannen met ons deelde. Ruim 2 jaar naar Afrika met Mercy Ships is best lang. Maar eigenlijk waren we niet verrast en we zijn heel blij dat hun African-dream gerealiseerd wordt. Ik vind het een mooie en moedige stap die zij maken om zich de komende jaren in te spannen voor Mercy Ships. Ik draag graag mijn steentje bij door financiële kennis toe te voegen aan dit enthousiaste thuis-team en ik wens jullie een behouden vaart.

Richard ter Meer

Fondsenwerver

Hallo daar! Mijn naam is Richard ter Meer (35) en ik woon in Zuidland. In het dagelijks leven ben ik vader van Jorik (6) en Manouk (4), man van Nadine (32) en freelance projectmanager in de Elektrotechniek. 
Organiseren en coördineren is mijn dagelijks werk en dit doe ik nu ook in de rol van fondsenwerver in de ThuisFrontCommissie van familie van der Spijk. Justin en Marianne zijn goede vrienden van mij. Wat gaan zij een stoer avontuur aan, door zich in te zetten voor een betere wereld. 
Wat een eer als je hier dan vanuit de TFC een kleine bijdrage aan kunt leveren. Mijn doel is om hen (in ieder geval financieel) zorgeloos hun werk te kunnen laten doen, waar het schip ze ook heen brengt. 

Charlotte van Egmond

Communicatie

Toen Justin elf jaar geleden aan boord ging bij Mercy Ships, volgde ik zijn avontuur op de voet. Mijn nieuwsgierigheid werd alleen maar groter toen hij wel heel vaak over dat ene meisje schreef… Elf jaar later zwaaien we niet alleen Justin, maar een heel gezin uit. Wat een helden! 

Ik ben Charlotte van Egmond, 31 jaar, heb een groen hart, doe een poging tot minimaliseren en woon samen met mijn man Rik (31) en dochter Nora (1) in Valkenburg (ZH). Als freelance journalist en verhalenmaker ondersteun ik familie Van de Spijk bij de communicatie. Van een waaierige fotoshoot op het strand tot avondjes ploegen door WordPress: saai zal het nooit worden. Als ‘eigen baas’ maak ik graag verhalen, podcasts en video’s voor onder meer de Evangelische Omroep, Tearfund en Compassion. Het liefst over duurzaamheid, geloof en relaties. Op mijn vrije dagen vind je mij waarschijnlijk in het bos of op de Leidse markt.

Gesa van Delft

Vertrouwenspersoon/ Gebedscoordinator

Ik ben Gesa van Delft, ik ben getrouwd met Marco en samen hebben we vier kinderen in de leeftijd van 15 tot 24 jaar. Verder ben ik jeugdverpleegkundige en begeleid ik ouders en jonge gezinnen. Toen Marianne mij vertelde over hun plan om aan boord van de Global Mercy te gaan werken en leven, was ik meteen enthousiast en stiekem ook een beetje jaloers. Wat een gave missie om mensen op deze manier te dienen! Ik draag dan ook graag mijn steentje bij in de TFC. Dat doe ik in de rol van vertrouwenspersoon en gebedscoördinator. Ik vind het een voorrecht om op deze manier betrokken te mogen zijn. Ik leer steeds meer dat gebed echt de motor is van alles, en ik zie met hen uit naar dit avontuur!

Stefan ter Meer

Fondsenwerver

Mijn naam is Stefan ter Meer, ik ben 34 jaar oud, getrouwd met Stefanie en samen hebben we drie kinderen. Ik woon al mijn hele leven in Zuidland en ben momenteel werkzaam als stopleider op Shell Pernis. Het technisch coördineren en begeleiden van projecten is mijn dagelijks werk. Het regelen van allerlei dingen ligt me goed en vind ik leuk om te doen. En als je dit avontuur van de Spijkkies bekijkt, is dat veel meer dan een alledaags project!
Na het horen van dit avontuur ben ik gevraagd om mee te helpen met de fondswerving. Ik heb geen moment getwijfeld om me hiervoor in te zetten. Later werd dit de TFC. Dan weet je dat het officieel wordt. Niet alleen voor gezin Van der Spijk, maar ook voor ons! 😉
Oftewel: handen uit de mouwen en schouders eronder! We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Justin, Marianne en het hele gezin dit mooie werk mag doen!

Marianne Juffermans

Fondsenwerver

Bijna negen jaar geleden zijn wij bevriend geraakt met Justin & Marianne. Sindsdien delen we onze levens en hebben we er familie bij gekregen.Door mijn werk als verpleegkundige voel ik mij extra verbonden met Mercy Ships, het geven van medische zorg aan de vergeten armen.Ik ben ontzettend trots op mijn dappere en stoere vrienden dat zij hier twee jaar onderdeel van gaan zijn, en ben blij dat ik mij mag gaan inzetten voor dit avontuur. Als fondsenwerver zal ik mijn creativiteit en organisatie skills gaan gebruiken om hen financieel te ondersteunen. 
Samen met mijn man Benjamin, en onze kersverse dochter Frederique woon ik in Oegstgeest. Benjamin is een handige, getalenteerde man die mij in de praktijk zal ondersteunen in deze taak als fondsenwerver. Wij zien er naar uit om via deze weg onze rijkdom te gaan delen.

Contact TFC

Heb jij een vraag, opmerking of tip voor de thuisfront-commissie?

Neem contact met ons op via
tfc.familievanderspijk@gmail.com

Houd jij ons drijvend?

Wil jij onderdeel worden van dit mooie, noodzakelijke werk?
Word vriendje voor een tientje!

Hope Floats

Familie van der Spijk woont en werkt twee jaar op ziekenhuisschip Global Mercy
van Mercy Ships.

%d bloggers liken dit: