BLOG

Blog 1

Een lesje geduld

Het is alweer twee maanden geleden dat wij ons grote avontuur aankondigden. We zijn overweldigd door de vele reacties, donaties en hulp. Eigenlijk zouden we afgelopen week het vliegtuig in stappen naar Texas. Het liep even anders. In deze allereerste blog praten we jullie bij.

Dit is Juliette, onze middelste. Een lieve dame met een pittig karakter. (Van wie zou ze het hebben…) Vorig weekend werd ze vier jaar. Groot feest dus! En vanaf nu gaat ze naar school…

Net weer even anders dan de planning was, want eigelijk hadden we ons vanaf vandaag gecommitteerd aan Mercy Ships. We zouden vorige week naar Texas vliegen voor onze introductiecursus (On-Boarding), waarna onze tijd aan boord zou beginnen.

Tóch naar school
Helaas veranderden de plannen door vertraging van het schip, en ook Covid gooide roet in het eten. En dus gaat onze oudste dochter Rose toch maar weer naar zwemles en onze tweede dochter Juliette toch nog naar school in Nederland. En oooh wat is ze daar blij om! Want hoe leuk is het om eindelijk te zeggen dat je ook naar de basisschool gaat! 

Dus nemen we alle veranderingen voor lief en wachten we heeeel geduldig af? Nou… Eerlijk gezegd is dat niet helemaal waar. Het vraagt veel flexibiliteit en nog meer geduld en dat neemt de nodige onrust met zich mee. 

Voor nu gaan we uit van deze planning: Halverwege augustus hopen we als gezin naar Texas te gaan voor de On-Boarding. Halverwege september zal Justin in Antwerpen aan boord aan het werk gaan. Aan het einde van het jaar zullen Marianne en de kinderen aansluiten in Antwerpen en tot die tijd zien wel elkaar in de weekenden. Dus voorlopig zijn jullie nog niet van ons af 😅. 

Giften
Iedereen die ons een eenmalige gift heeft gegeven: ontzettend bedankt. Uiteraard gebruiken we jullie gift pas op het moment dat wij aan het werk gaan voor Mercy Ships. Voor alle sponsors die ons maandelijks ondersteunen: jullie zijn geweldig! De maandelijkse incasso gaat pas van start op het moment dat ons avontuur bij Mercy Ships begint. Als je vragen hebt, neem gerust contact met ons op via familievanderspijk@gmail.com.

P.s.: Volg je ons al op Instagram en Facebook? Daar houden we je nog iets vaker op de hoogte van onze voorbereidingen en avonturen! Wil je ons ondersteunen? Kijk hier wat jij kunt doen!

Vaar je mee?

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van onze avonturen aan boord?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke maand een blog of een vlog van ons in je mailbox!

Eén opmerking over 'BLOG'

  1. Ha Mar,

    Wat een onzekerheid en narigheid zeg! Zonder je mannetje, terwijl je juist dacht veel meer samen te zijn…

    Onze maandelijkse gift mag gewoon al ingaan hoor! Je maakt nu ook al kosten en kunt het vast goed gebruiken, ook al is het maar een druppel op de gloeiende plaat…

    Liefs Janneke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: