Bericht van de TFC

Een verdrietig bericht vanuit het Thuisfrontteam van Justin en Marianne van der Spijk.

Helaas is het baby’tje dat Justin en Marianne verwachtten vorige week na ruim 38 weken zwangerschap overleden in de buik van Marianne. Woensdagochtend voelde Marianne hun dochtertje al minder bewegen, donderdagochtend zijn ze met spoed naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleek tot hun grote verdriet dat haar hartje niet meer klopte. Hun dochtertje Amélie Jeanne Catherina was overleden. 

Het bleek niet eenvoudig om het gezin naar Nederland te krijgen. Marianne mocht vanwege medische risico’s niet vliegen. Na een paar spannende dagen, waarin Justin en Marianne zich enorm gedragen voelden door de crew van de Global Mercy en gebeden van iedereen dichtbij en ver weg, konden ze gelukkig toch per ambulancevliegtuig naar Nederland komen. Rose, Juliette en Krijn Christian vlogen samen met de ouders van Marianne terug. 

In het Geboortehuis van het LUMC in Leiden werd Marianne afgelopen dinsdagochtend ingeleid. Tegen het eind van de middag werden de weeën steeds sterker. Om 20.12 uur werd Amélie geboren. De bevalling is gelukkig goed gegaan en woensdag mochten ze weer naar ‘huis’. Het gezin verblijft bij de ouders van Justin in Rijnsburg (Postadres: Waterbospark 106, 2231 JZ Rijnsburg). 

Wat normaal gesproken zo’n vreugdevolle aankondiging is, is nu zo verdrietig, omdat Amélie niet meer bij ons is. Ze is bij haar Hemelse Vader. Wat hadden we haar graag leren kennen. 

Op maandag 17 oktober om 10.30 uur nemen Justin, Marianne en de kinderen in een kring van genodigden afscheid van Amélie in de aula van de Laatste Eer. Aansluitend zal ze worden begraven op de begraafplaats in Rijnsburg. We zouden het fijn vinden als je op afstand de dienst met ons meebeleeft via: kerkdienstgemist.nl/stations/1069

In plaats van bloemen en cadeautjes ontvangt het gezin graag een gift voor Mercy Ships. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: